Yoga

Yoga

POWER YOGA BIJ POWERHOUSE 040 

Yoga is een eeuwenoude Indiase levensfilosofie, en biedt verschillende manieren om te werken aan een gezond lichaam en een sterke geest. De Power Yoga lessen van Powerhouse040 zijn gebaseerd op de methode van de Ashtanga Yoga traditie. Dynamische lessen, waarbij zowel het fysieke gedeelte als het mentale gedeelte van het lijf wordt getraind. Met Power Yoga werk je aan kracht en flexibiliteit, focus, en verbeter je je ademhaling en energieniveau. 

Fysieke training: verbeteren van kracht, mobiliteit en flexibiliteit 

De lessen bestaan uit een reeks houdingen (asanas) die door middel van de ademhaling een geheel vormen. Het gaat niet per se om de perfect uitziende houding, maar veel meer om je eigen lichaam (en geest) te leren kennen. Met verschillende uitdagende (reeksen van) houdingen verbeter je niet alleen je flexibiliteit, maar ook je balans, mobiliteit en kracht. Je zult merken dat je algemene conditie flink vooruit gaat, en je zult zien dat het een prachtige aanvulling is op jouw sport (en leven). 

Mentale training: verhogen van concentratie, rust en aandacht 

Omdat we veel met aandacht, focus en onze ademhaling werken, werk je niet alleen aan je fysieke conditie, maar ook aan je mentale conditie. Je zult merken dat je beter kunt concentreren (tijdens sport of werk bijvoorbeeld), en over het algemeen makkelijker je rust kunt bewaren. Let op, Power Yoga is geen wondermiddel. Je moet er wel voor werken. Een grote gedeelte van de ‘benefits’ komen bij regelmatige beoefening. De lessen zijn zo opgezet dat je ook thuis kunt oefenen. 

Voor iedereen toegankelijk en persoonlijk traject mogelijk 

De lessen zijn zowel geschikt voor beginners en (meer) gevorderden beoefenaars. Voel je vrij om je (sport)achtergrond met onze docent te bespreken, en bekijk wat jij persoonlijk uit deze lessen kunt halen. 

Wil je graag meer oefenen dan alleen tijdens onze lessen, en een eigen (dagelijkse) praktijk opbouwen, neem dan contact op met ons, of met de docent, voor een persoonlijk traject. Ook sport specifiek.

Veel gestelde vragen

Boek jouw gratis proefles