Pinkboxing

Pinkboxing

Een nieuwe work-out waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind. Al met al een totale conditietraining. Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is. Er komen geen sparvormen in voor. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog, en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is slechts het middel. Maar wel een fantastisch middel!!

Pink Boxing:

Een les waar alleen dames aan mogen deelnemen. “As pink as it gets!” Pink Boxing is een les waarbij boksen het middel is. Je hoeft er niet te sparren, want het is zonder contact. Toch is het een work-out waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind. Een complete training. Vrouwen kunnen dus in een veilige omgeving de bokssport beoefenen, hun trainings- en afvaldoelen behalen terwijl ze plezier hebben.

Pink-Up fase: 
Vanaf het moment dat de muziek aangaat wordt er bewogen. We starten met een korte warming-up.

Pink-Attack fase: 
Aansluitend gaan we combinaties maken op elkaars handschoenen. Een fantastische manier om uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie te trainen. Geen sparvormen, dus je kan je bitje thuis laten.

Pink-Assault fase: 
Om een optimale trainingsprikkel te creëren, sluiten we altijd af met een circuit. Dit is een training die, aan de hand van een uitgebalanceerde periodisering, elke week anders is. Er wordt dusdanig gedifferentieerd, zodat bijna iedereen op haar niveau kan meedoen.

Al met al een heerlijke work-out waarin trainen en plezier centraal staan.
Om het beste beeld te krijgen kan je toch echt het beste een keer langskomen en doe een gratis proefles mee.

Veel gestelde vragen

Boek jouw gratis proefles