Muay Thai

Muay Thai

Thaiboksen (Muay Thai) is de eeuwenoude Thaise vechtkunst, waarbij je krachtig leert stoten, trappen, knieën en ellebogen. Wij trainen serieus en intensief, maar in een ontspannen sfeer en met respect voor elkaar. Wij trainen niet op wedstrijdniveau. Daardoor is Thaiboksen bij Powerhouse040 ook zeer geschikt voor beginners.

Leer stoten en trappen met Thaiboksen

Onze ervaren trainers nemen de technieken met je door op stootkussen, pads en bokszakken. Je oefent ook combinaties, zodat je snelheid en kracht leert combineren. Door de intensiteit van onze trainingen merk je dat je snel een betere conditie krijgt. Zo kun je alerter blijven en beter reageren op stoten en trappen van de ander. Aan het einde van de les gaan we sparren, zodat jij je technieken in de praktijk kunt brengen.

Ervaar Thaiboksen zelf

Thaiboksen is geschikt voor iedereen. Of je nu wilt werken aan je stoot- en traptechnieken of snel fit wilt worden of wilt afvallen. Onze thaibokslessen zijn ook een goede aanvulling op de Krav Maga trainingen. Kom eens kijken bij de training of doe mee. Schrijf je nu in voor een gratis proefles of kom gewoon eens binnenlopen.

Veel gestelde vragen

Ik ben geen atleet, ik ben niet in vorm. Wat nu?

Dat is geen probleem. Bovendien is dit zelfs een goede uitgangspositie om te starten. Als je denkt dat je niet in vorm bent, zal je dat waarschijnlijk ook zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Om u in vorm te krijgen. Kom ons programma testen zonder vooroordelen. Het enige dat je nodig hebt is motivatie om er iets aan te doen. We starten op uw eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt. We begeleiden iedereen, van absolute beginner tot topatleten.

Hebben jullie ook personal training?

Ja. Neem contact met ons op via info@powerhouse040.nl voor de mogelijkheden.

Ik heb geen ervaring met vechtsporten is dat een probleem?

Nee hoor, of je wel of geen evaring hebt met vechtsporten maakt niets uit. We begeleiden iedereen en kunnen iedereen ook leren zichzelf te verdedigen.

Boek jouw gratis proefles