Boksen

Boksen

Boksen is het traditionele vuistschermen. Je probeert je tegenstander met stoten op het lichaam en het hoofd te raken en zo punten te scoren of een knock-out. Wij trainen serieus en intensief, maar in een ontspannen sfeer en met respect voor elkaar. Wij trainen niet op wedstrijdniveau. Daardoor is boksen bij Powerhouse040 ook zeer geschikt voor beginners.

Train snelheid en kracht met boksen

De Olympische sport boksen is erop gericht door met een combinatie van kracht, snelheid en doorzettingsvermogen punten te scoren. Wij leren je goede stoottechnieken en snelle combinaties maken. Dat doen we door met elkaar te oefenen en op de bokszak. Daarnaast leer je door correcte lichaamsbewegingen de stoten van je tegenstander te ontwijken. Boksen is intensief en dus ook geschikt om snel fit te worden of af te vallen. Wat je doel ook is, onze trainers helpen je graag bij het bereiken van jouw doelen.

Ervaar boksen zelf

Benieuwd of boksen wat voor jou is? Kom dan snel eens langs voor een gratis proefles. Inschrijven kan via de website of kom gewoon eens binnenlopen bij Powerhouse040. Onze bokslessen zijn ook een goede aanvulling op de Krav Maga trainingen.

Veel gestelde vragen

Ik ben geen atleet, ik ben niet in vorm. Wat nu?

Dat is geen probleem. Bovendien is dit zelfs een goede uitgangspositie om te starten. Als je denkt dat je niet in vorm bent, zal je dat waarschijnlijk ook zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Om u in vorm te krijgen. Kom ons programma testen zonder vooroordelen. Het enige dat je nodig hebt is motivatie om er iets aan te doen. We starten op uw eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt. We begeleiden iedereen, van absolute beginner tot topatleten.

Hebben jullie ook personal training?

Ja. Neem contact met ons op via info@powerhouse040.nl voor de mogelijkheden.

Ik heb geen ervaring met vechtsporten is dat een probleem?

Nee hoor, of je wel of geen evaring hebt met vechtsporten maakt niets uit. We begeleiden iedereen en kunnen iedereen ook leren zichzelf te verdedigen.

Boek jouw gratis proefles