Brazilian Jiu Jitsu

Brazilian Jiu Jitsu

Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) is de kunst van het snel naar de grond brengen van je tegenstander en hem in een grondgevecht te verslaan. Uit onderzoek blijkt dat veel straatgevechten eindigen op de grond. Daarom is BJJ essentieel voor iedereen die zich beter wil leren verdedigen.

BJJ: de kunst van het grondvechten

De Braziliaanse Jiu Jitsu trainingen bij Powerhouse040 staan onder leiding van zwarte band trainer Michel Verhoeven, aangesloten bij Rickson Gracie. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze goed te volgen zijn voor beginners, maar ook interessant zijn voor gevorderden. Een groot deel van de trainingen besteden we aan het verbeteren van technieken. Denk aan worpen, take downs, klemmen, houtgrepen en verwurgingen (op de grond). Vervolgens gaan we gecontroleerd sparren zodat jij de geleerde technieken in de praktijk kunt testen. Het is mogelijk om BJJ banden te halen bij Powerhouse040. Wij trainen met- en zonder Gi/pak.

Ervaar BJJ zelf

BJJ is het meest effectieve systeem voor grondvechten en wordt toegepast in vrijwel iedere MMA wedstrijd. Onze BJJ lessen zijn ook een goede aanvulling op de Krav Maga trainingen. Kom snel langs voor een gratis proefles. Inschrijven kan via de website of kom gewoon eens binnenlopen

Veel gestelde vragen

Boek jouw gratis proefles